Otel Telefonları Rehberi


Web portalımızda işletmeleri kendi iletişim bilgilerinden faydalanarak Türkiyedeki otel telefonlarını ve numaraları bulabileceğiniz kendi açıklamalarından oluşturulmuş bir rehber sitesidir. Tüm konaklama tesislerin içerikleri gerek kendileri tarafından eklenmiş gerekse editörlerimiz arcılığı ile eklenmiştir. Sitemiz içerisinde tarfımızda kesinlikle herhangi bir rezervasyon yapılmamaktadır. Bu tür talepleriniz için bizimle bağlantıya geçmeyiniz. Rezervasyon ve tatil talepleriniz için işletmenin kendi iletişim bilgilerinden yada yetkili acentalar aracılığı ile yapabilirsiniz. Sitemizdeki tesislerin kategorilendirlmesi - yıldız sınıflandırılması Türkiye Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı yetkisiyle belirlenmektedir. Portalımızda tesislerin yayınlamış oldugu yıldız sınıflandırmasından faydalanarak sitemizde bilgiler verilir. Aynı zamanda işletmelerin değişimi olan hospital, yükseltilen ve azaltılan yıldız sınıflandırması ve kontrolleri Türkiye Cumhuriyeti Turizm Bakanlığınca yapılır. Sitemiz içerisinde yıldız sayılarında değişiklik yapılmış yerler hakkında bizi bilgilendirmeniz yeterli olacaktır. enis_ustkoyuncu@hotmail.com 'a email yollayabilirsiniz. Türkiye tesislerin irtibat telefonu numarasını arıyorsanız sitemizi takip ediniz. Portalımız bir kaynak sitedir.Sizlere iyi bir kaynak hazırlayarak düzgün bir site için elimizden gelen tüm özeni göstermeye gayret ettik.

ENİS ÜSTKOYUNCU

3 yorum:

  1. Otel dekorasyonukonusunda firmalar güzel yapıyorlar. Klasik otel dekorasyonu yapılan oteller daha çok müşteri memnuniyeti olduğu kesin.

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin arkadaşım başarılar dilerim tekrardan.otelcibaba.blogspot.com yorum için bize de bekleriz.

    YanıtlaSil
  3. ZARA HALI TÜRKİYE'DE
    Ev Halısı, Otel Halısı, Cami Halısı, Yurt Halısı, Kilim, Duvardan Duvara Halı Koleksiyonlarıyla Sizlerle,

    Otelinizin Halısınımı değiştirmek istiyorsunuz bize danışmadan koleksiyonlarımız hakkında ve fiyat almadan halı almayın...!

    İletişim: 0532 682 50 15
    Mail: info@zarahali.com
    Web: www.zarahali.com

    YanıtlaSil